În loc de CV

Sunt mai degrabă isteț decât frumos și a trebuit sa compensez una cu alta încă din fragedă pruncie ca să am măcar o urmă de succes la fete. Probabil așa mi-am dezvoltat primele abilități de marketing. Ca să ajung consultant de marketing am fost copywriter și consultant de brand la Branzas Design iar apoi director de imagine la Compexit Group. Ambele la Cluj Napoca.

Ajuns consultant m-am trezit și antreprenor însă mai antreprenor m-au făcut proiectele în care am fost copărtaș: Trilulilu, Tetatet, Okian, Gradinita Heidi și mai nou Frisbo.

Din tot marketingul de pe lume, cel mai mult îmi place namingul. Cel mai puțin îmi plac organizările de evenimente. Cel mai bine se pare însă că mă pricep la e-commerce. Dacă ar fi după mine, probabil aș face toată ziua marketing de restaurante. Nu e după mine.

Debate-ul

Încă din clasa a 7-a m-am apucat de debate. Asta e denumirea importată pentru dezbateri academice. Am luat o cârcă de medalii, am participat la o sumedenie de concursuri în țară și în străinătate iar astăzi am un club în Brașov. Ăsta e voluntariatul meu. Învăț liceeni să dezbată, oferindu-le astfel cea mai importantă armă în viață: argumentul. Cel puțin asta cred eu.

Curlingul

Sunt cofondator al Federației Române de Curling și mândru membru în naționala României. În 2013 am obținut medalie de argint la Europene Liga C și am promovat în Liga B unde am și rămas. În liceu chiuleam de la sport iar bacul l-am dat din logică. Se pare însă că acest sport olimpic mă place.

Pescuitul

Nu pescuiesc. Probabil nu aș avea răbdare.